Hirdetés

Egyik közkedvelt modellünk

Hirdetés
Címlap Matracok Rugós matracok

Rugós matracok

Ágymatrac

LM matracok

Normál keménységű, poliuretan oldalhab erősítésű rugós matrac, 2,2 mm vastag huzalból készült 5 menetes bonell rugóval.

A rugózat a középső harmadban PUR-hab deréktámaszt tartalmaz. Az így kialakított 3 zóna teszi teljessé a kényelmet, növeli az élettartamot. Az egyenletes teherelosztást a rugózaton lévő tűzött nemez segíti elő. A matrac felületi lágyságát a 30 mm vastag magas minőségű PUR-hab biztosítja. /komfort kivitelnél 20 mm/ Ez a 18 illetve 20 cm vastag matrac három kivitelben készül:

  • Komfort
  • Extra
  • Super

LM-K matracok

Lágy rugózású matrac, amelynél a teherelosztást természetes alapanyagú kókuszrost lemez biztosítja. A megfelelő rugalmasságot a 2,2 mm-es huzalból készült 5 menetes rugókból álló, deréktámasszal ellátott bonell rugózat adja. A három zónás rugótestet, oldalsüppedés gátló PUR hab veszi körbe, mely tartóssá teszi a terméket. Ez 20 cm vastag matrac három kivitelben készül:

  • Komfort
  • Extra
  • Super

Letölthető termékismertető Rugos_matracok_termeklap.pdf

letöltés

 

 

Kérdezzen munkatársunktól

Tudjuk, hogy a megfelelő bútor kiválasztása kellő körültekintést és gondosságot igényel – ezért ha bármilyen kérdése van, eseteleg további információra lenne szüksége, kérjük használja az alábbi űrlapot. Munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni fog kérdéseire.

Biztonsági kód
Frissítés

Ajánljon minket ismerőseinek

 

© 2005 – 2012. Léránt Lakberendezési Kft.