Hirdetés

Egyik közkedvelt modellünk

Hirdetés
Címlap Cégünk bemutatása

A Léránt Lakberendezési KFT.

1983-ban egyéni vállalkozásként kezdtük el a kárpitos szolgáltató tevékenységet. Ekkor főként bútorok felújításával és gépjármű ülések kárpitozásával foglalkoztunk.

A 90-es évek elejétől kezdtünk el új bútorokat gyártani. Cégünk 1996-ban átalakult Kft-vé, s mára több mint 50 főt foglalkoztató vállalkozássá fejlődtünk.

Jelenleg a kárpitos bútorok szinte minden fajtáját készítjük. Ezekhez a fa vázat saját asztalos üzemünkben állítjuk elő. Emellett jelentős mennyiségű matracot készítünk, valamint a profilunkba tartozik a lakástextil jellegű termékek gyártása.

Vállalkozásunk 2000-től tevékenységi körét PUR-hab importálással bővítette, melyet saját és kereskedelmi célra habszabászatunkban megmunkálunk.

Termékeinket a cég tulajdonában lévő járművekkel essaywritinglabs szállítjuk, melyek így a lehető legrövidebb időn belül kerülnek partnereinkhez.

bestpharm24.com/ Folyamatos marketing tevékenység eredményeként, ma már országos viszonteladói hálózatot építettünk ki.

A gyártás során ügyelünk arra, hogy az adott termék a leghosszabb ideig szolgálja a vásárlóink kényelmét. Több bútorunknál steppeljük az ülő-, illetve fekvőfelületet, mely megakadályozza a bevonó anyag nyúlását, valamint díszít, egyedivé teszi a termékeinket.

A Léránt Lakberendezési Kft elsődleges célja a minél magasabb színvonalú termékek előállítása mind fake rolex kopen minőség, mind esztétikum szempontjából. Ennek érdekében folyamatos fejlesztő munkát végzünk, figyelemmel kísérjük az új anyagok, technológiák megjelenését.

Reméljük Önnek is elnyeri tetszését valamely termékünk és mihamarabb vásárlóink között üdvözölhetjük. www.expresssgiftz.com

 

Ajánljon minket ismerőseinek

 

© 2005 – 2012. Léránt Lakberendezési Kft.